Izdelava spletnih strani - CMS urejevalnik spletnih strani
Za dodatne informacije nas lahko tudi pokli─Źete na:
040 477 877
ali pošljete mail na
Enbit email kontakt

Vprašanja - FAQ

Poglejte, ─Źe je vpra┼íanje, ki vas mu─Źi, ┼że odgovorjeno.
Kako lahko sam skrbim za svojo spletno stran?
Sami lahko skrbite za svojo spletno stran preko urejevalnika spletnih vsebin EnBit, kjer lahko enostavno spreminjate svojo spletno stran iz doma─Źega naslonja─Źa.
Kako poteka urejanje moje spletne strani?
Od nas dobite spletni naslov ter za─Źetno uporabni┼íko ime in geslo (pozneje lahko spremenite), s katerim se prijavite v spletni urejevalnik vsebin. To naredite od doma (ali kje drugje), pogoj je le povezava na splet. Ko ste enkrat prijavljeni v spletni urejevalnik, lahko spreminjate vsebino strani (in ostalih elementov na strani) na uporabni┼íko prijazen "Word" na─Źin. Po kon─Źanem delu se odjavite, ko pride spet potreba po spremembi vsebine, se preprosto spet prijavite in opravite svoje.
Katera znanja potrebujem za urejanje spletne strani?
Za urejanje spletne strani preko urejevalnika spletnih vsebin EnBit ne potrebujete nobenega programerskega znanja, dovolj je le poznavanje klasi─Źnih urejevalnikov dokumentov, kot je npr. "Word" ali "OpenOffice".
Katero opremo potrebujem za urejanje spletne strani?
Za urejanje spletne strani preko urejevalnika spletnih vsebin EnBit potrebujete obi─Źajen ra─Źunalnik s povezavo v splet ter obi─Źajen brskalnik (browser). Ne potrebujete nobene dodatne programske ali strojne opreme.
Je spletni urejevalnik varen pred zlorabami?
Potrudili smo se, da smo zagotovili varnost pri delu s spletnim urejevalnikom. Tako smo vgradili najnovej┼íe varne tehnologije, ki prepre─Źujejo zlorabe.
Kako pove─Źati varnost pri delu s spletnim urejevalnikom?
Raziskave so pokazale, da je najve─Źji vzrok ra─Źunalni┼íkih zlorab malomarnost uporabnika. Zato nekaj nasvetov v tej smeri: geslo pogosto spreminjajte, pazite, kam ga zapisujete, pazite kdo ve zanj, izberite si varno - mo─Źno geslo, po kon─Źanem delu zaprite vsa okna brskalnika, redno posodabljajte protivirusno (antivirus) in protivohunsko (antispyware) za┼í─Źito na ra─Źunalniku, pazite kdo ima dostop do va┼íega ra─Źunalnika.
Kaj narediti ─Źe administrator pozabi geslo za dostop do spletnega urejevalnika?
Če administrator pozabi svoje geslo za dostop do spletnega urejevalnika, obstaja na prijavnem obrazcu za dostop do urejevalnika poseben sistem, s katerim se ta problem reši. Poglejte na svoj prijavni obrazec.
Kaj je razlika med spletno stranjo po naro─Źilu in spletno vizitko?
Glavna razlika je v dveh stvareh: kaj dobite in na─Źin izdelave.
Oba na─Źina izdelave nudita unikatno grafi─Źno predlogo strani. Spletna vizitka je enostavna spletna stran z nekaj podstranmi, kontaktnim obrazcem in spletnim urejevalnikom. Pri spletni strani po naro─Źilu pa dobite kompleksno spletno stran z neomejenim ┼ítevilom strani, nivojev, objektov... Pri tem na─Źinu dobite ┼íe napredni spletni urejevalnik z napredno isklani┼íko optimizacijo, pri spletni vizitki pa lahki spletni urejevalnik z osnovno isklani┼íko optimizacijo - poglejte si razlike med osnovnim in naprednim spletnim urejevalnikom┬ş.
Zakaj na spletni strani nimate cen?
Cene so v zelo velikem razponu, odvisne so od obsega in zahtevnosti dela, razpolo┼żljivega ─Źasa, ki je na voljo za izvedbo, dodatnih zahtev strank, velikosti  in mo─Źi konkurence na spletu...
Zato Vam lahko podamo ceno le po za─Źetnem sestanku, ko dobimo osnoven vpogled v projekt.